Vibrator ei

Een vibrerend eitje, oftewel tril ei, is een mini vibrator die er ongeveer hetzelfde uitziet als een ei. Een vibrator ei is te gebruiken voor voor zowel externe (clitoris) als interne (vaginale) stimulatie. Een vibrerend ei kan aangestuurd door middel van een afstandsbediening of app op je smartphone. Op deze manier kan jouw partner het vibratie eitje besturen. 


Voor wie is een vibrerend ei bedoeld?

Een vibrerend ei is een vibrator die moet worden ingebracht in de vagina om zo seksuele stimulatie te geven door middel van vibraties. Een vibratie eitje is dus uitermate geschikt voor dames maar ook voor stelletjes. Aangezien een tril doorgaans niet al te groot is kan je het overal mee naartoe nemen en er zelfs in het openbaar van genieten. Door behulp van de afstandsbediening of app kan jouw partner je laten genieten van de sensuele vibraties.


Hoe gebruik je een vibrator ei?

Het is verstandig om bij het inbrengen van een vibrator ei glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Zo wordt het inbrengen van het vibrerend ei zo soepel en comfortabel mogelijk. Indien jouw vibrerend ei waterbestendig is dan kan ook in bad of onder de douche van je seksspeeltje. Na gebruik dien je het vibrerend ei goed te reinigen om zo bacteriën op je vibrator ei te verwijderen en de levensduur te verlengen. Dit kan je doen met een natte doek of een speciale toycleaner. Berg vervolgens jouw vibrator ei op in een stofvrije plek.


Verschillende soorten vibratie eitjes

Er zijn tegenwoordig tal van verschillende vibratie eitjes beschikbaar op de markt. Diverse vormen, merken, materialen, vibratie sterktes, prijzen, waterbestendig en geluidsniveau’s. Daarnaast heb je vibratie eitjes die oplaadbaar zijn via snoer of batterijen en als laatste met of zonder afstandsbediening. Dit zijn allemaal afwegingen voor de aankoop van je nieuwe tril eitje.


Discreet een vibrerend ei kopen

Wil jij een vibrerend ei kopen? Bij Sexshop City kan je altijd rekenen op een snelle en discrete afhandeling van jouw bestelling. Bekijk het ruime assortiment wand vibrators in de webshop. Bestel jouw nieuwe vibratie eitje gemakkelijk, veilig, anoniem en snel online. Mocht je jouw bestelling op werkdagen nog voor 23:30 uur plaatsen dan wordt deze meestal al de volgende dag bij je bezorgd!